DEWAN TAMADUN ISLAM : Siasah Sahsiah . - Zulfiqar Mohd Yusof; Muhammad Hosnee Zainal Abidin (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2025)
Kepesatab teknologi dalam beberapa dekad yang lalu telah membawa manusia ke era kecerdasan buatan atau artificial intelligence (AI)