Harian Metro : 23 Jun 2023 (The New Straits Times Press (M'sia) Bhd., 2023)
Jabatan Kebajikan Masyarat (JKM) merekodkan 3,997 aduan kes keganasan rumah tangga dalam tempoh lima tahun ini sehingga Mac lalu.