Harian Metro, 01 July 2009 - Badrila Jamlus (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
"Tolong sahkan kehadiran anda (please confirm your attendance). Jangan lupa add aku dalam Facebook kau Man! Nanti aku update tru BlackBerry," itu antara dialog yang biasa kita dengar atau baca setiap kali pembaca melayari laman web sosial yang semakin mendapat tempat pada zaman serba canggih ini.