The Star, 27 February 2013 - [author not identified] (Star Publications (Malaysia) Berhad, 2011)
MBPJ bersedia memberi kerjasama kepada jawatankuasa Kuil Sivan dalam kerja-kerja merobohkan kuil tersebut