Sinar Harian : 28 Julai 2022 - Noor Azlida Alimin (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
Pasang suami isteri yang tular dalam video memaparkan seorang kanak-kanak perempuan empat tahun didera menggunakan penyangkut baju dan penyapu, didenda masing-masing RM20,000 oleh Mahkamah Sesyen Bandar Baru Bangi di sini pada Rabu.