Taufan AL-AQSA - Mohammad Qayyum A. Badaruddin Mejar (B) , 1968- (CASAMAS RESOURCES SDN BHD, 2024)
Kumpulan pembebasan Palestin membuat keputusan untuk menoktahkan segala jenayah yang dilakukan oleh penceroboh Israel, dan mengumumkan bermulanya operasi Al-Aqsa.