BERNIAT JAHAT AKAN TERJERAT - Mohd Zaini Akasha (Kawan Yang Setia Bersama, 2024)
Kawan yang baik akan tetap setia bersama walau pada saat susah dan senang. Semuanya akan diharungi sambil saling membantu bagi mengatasi masalah. Kawan yang baik juga tidak sesekali mementingkan diri sendiri. Nilai-nilai persahabatan inilah yang ditunjukkan oleh Arnab Comel, Miki Tikus dan Sipai Tupai dalam siri Kawan Yang Setia Bersama.