SAMA TETAPI TIDAK SERUPA - Fatahiyah M Ghazali (Perubahan Yang Menakjubkan, 2024)
Dunia sains penuh dengan keajaiban dan misteri. Pelbagai keajaiban dan misteri menimbulkan pertanyaan dalam minda seseorang. Namun, setiap misteri dan keajaiban itu pasti ada jawapannya walaupun kadang-kadang, jawapan tersebut tidak tercapai dengan akal fikiran.