KOMPAS KEPIMPINAN DARIPADA MADRASAH AL-QURAN - Syaari Abdul Rahman; Fakhrul Islam (PTS PUBLISHING HOUSE SENDIRIAN BERHAD, 2024)
Intipati kepimpinan yang baik itu sebenarnya terhasil daripada prinsip dan nilai yang dicorak dalam proses pembentukan seorang pemimpin yang baik.