Rahsia KEBIASAAN orang BERJAYA - Mohammad Qayyum A. Badaruddin Mejar (B) , 1968- (Casamas Resources Sdn Bhd, 2022)
Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan manusia untuk menyambut kesempatan yang menjelma. Nilai manusia adalah semahal nilai matlamatnya.