Revolusi Bakat : Seni melihat potensi pelbagai demensi manusia di era ekonomi inovasi & kecerdasan buatan - Ahmad Naim Jaafar (PTS PUBLISHING SENDIRIAN BERHAD, 2023)
Jika rancangan anda untuk setahun tanamlah padi. Jika rancangan anda untuk sepuluh tahun tanamlah pokok. Jika rancangan anda adalah untuk seratus tahun maka didiklah generasi penerus.