Sinar Harian, 29 April 2011 - [author not identified] (Sinar Karangkraf, 2011)
Cubaan seorang warga Myanmar berusia 28 tahun menunjukkan kad yang dikeluarkan sebuah badan bukan kerajaan di negaranya sebagai tiket untuk mengelak ditahan