Berita Harian, 02 Jun 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Israel menghantar pulang berpuluh-puluh aktivitis tetapi masih menahan beratus-ratus lagi semalam, sehari selepas komandonya membunuh sembilan orang apabila mereka merempuh masuk ke sebuah kapal bantuan yang dalam pelayaran ke Gaza.