Harian Metro, 5 March 2009 - [author not identified] (The News Straits Time Press, 2009)
Sekumpulan arkeologis Pusat Penyelidikan Arkeologi Global, Universiti Sains Malaysia (USM) menemui artifak prasejarah berupa bangunan dan kilang melebur besi abad ke-3