Utusan Malaysia, 17 January 2009 - Wan Shahara Ahmad Ghazali (The Utusan Group, 2009)
Amalan hidup tradisional masih mudah dirasai di seluruh negeri dan pastinya inilah yang menjadikan negeri Cik Siti Wan Kembang cukup unik