Berita Harian, 01 Februari 2011 - Hassan Omar; Adli Shahar; Azida Shahruddin; Azidan Nahar; Ifwan Tun Tuah; Irwan Shafrizan Ismail; Jaafar Mulup; Jaafar Neemat; Junita Mat Rasid; Mohamed Farid Noh; Nurhasyima Hasim; Tuty Haryanti Ahmad Rodzi; et al. (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2011)
Segamat lumpuh sejak malam kelmarin apabila terputus hubungan darat dengan dunia luar, berikutan semua laluan keluar masuk ke daerah itu ditenggelami air sehingga 1.5 meter.