Harian Metro, 03 April 2007 - Hayati Ibrahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Tidak mampu menerima tekananan dan kurang komited terhadap tugas menyebabkan kira-kira lima hingga 10 peratus pegawai perubatan dikesan meninggalkan bidang berkenaan.