Kosmo, 20 Disember 2016 - Rizam Zakariya; Hidayah Abdullah
Projek MRT Lembah Klang yang baru dilancarkan oleh Perdana Menteri pada 15 Disember lalu menjadi ikon terbaharu negara dalam merealisasikan hasrat kerajaan mencapai negara maju menjelang tahun 2020.