Berita Harian, 06 Januari 2018 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2018)
Japatan Perkhidmatan Awam(JPA) memaklumkan kebenaran cuti rehat melebihi 150 hari bagi kakitangan awam boleh digunakan sebagai cuti rehat pada tahun persaraan.