Harian Metro, 01 Disember 2015 - Mohamad Hussin; Mohd Hafizan Mohd Rejab (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2015)
Mungkin ramai belum tahu sisa minyak sawit boleh menjadi bahan api melalui proses penapisan dan pada masa sama dapat mengurangkan pencemaran alam sekitar