DEWAN Budaya : PERMATABATAN BUDAYA BANGSA . - Muhamad Rafiq Abdul Rahman
"Istiadat menjunjung duli amat unik dan keunikan ini hanya ada di Perak," kata Toh Amar Seri Diraja Dato' Ayob Hashim, Setiausaha Dewan Negara Perak.