Berita Harian, 24 Julai 2012 - Adli Shahar (Berita Harian, 2012)
Laman sesawang The Guardian di alamat www.guardian.co.uk menyorot kejayaan Festival Buku Hargeisa Ke-5 di Somaliland meskipun bandar terbabit tiada panggung wayang dan teater, namun berjaya menarik perhatian pembaca dan pengarang dari seluruh dunia