Berita Harian, 16 November 2010 - Fatin Hafizah Mohd Shahar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Setiap pasangan yang menjadi ibu bapa, pasti tidak dapat menyembunyikan kerisauan sepanjang pembesaran anak mereka. Setiap perjalanan diteliti dan dirancang dengan betul supaya sikecil menikmati saat penjelajahan yang bermakna.