Berita Harian, 16 November 2010 - Shamrahayu A Aziz (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Pastinya semua pihak mengharapkan sistem undang-undang negara mencapai tahap kematangan dengan pembinaan sumber rujukan tersendiri berasaskan kemahuan dan sistem masyarakat negara ini.