Mingguan Malaysia,21 November 2010 - Iwan Shu-Aswad Shuaib (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Lebih 91,000 pelarian kini berada di Malaysia yang berdaftar dengan Suruhanjaya Tinggi Pertumbuhan Bangsa-bangsa Bersatu Untuk Pelarian (UNHCR)