Berita Harian, 12 Oktober 2010 - Adli Shahar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Berlagak samseng, mabuk di tempat awam, kerap bergaduh sesama sendiri, berklakuan tidak sopan dengan wanita tempatan dan memandu serta meletakkan kereta sesuka hati hingga bembahayakan orang lain.