Berita Harian, 12 Oktober 2010 - Ziauddin Sharuddin; Amirullah Andi Nur; Badrul Hizar Ab Jabar; Faiza Zainuddin; Hatim Ab Manan; Ifwan TunTuah; Mohd Amin Jalil; Nasir Abd Wahab; Saadiah Ismail; Sharifah Salwa Syed Akil; Suhana Roslan; Tuty Haryanti Ahmad Redzi (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kelewatan pasukan bantuan menyelamatkan mangsa kemalangan maut di Kilometer 223 Projek Lebuhraya Uatara Selatan (PLUS), terutama ambulans dikatakan punca rami mangsa parah tidak dapat diselamatkan.