Kosmo, 24 Disember 2010 - Hisham Idris (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Seramai 30,856 daripada 439,456 calon peperiksaan Penilaian menengah Rendah (PMR) tahun ini memperoleh semua A meningkat 0.65 peratus berbanding 28,188 calon tahun lalu.