Kosmo, 17 November 2010 - Shanika Abdullatib (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Antara perkara lazim yang dilakukan oleh pakar gigi untuk mengelakkan gigi daripada terus diserang karies ialah membuat tampalan pada gigi tersebut.