Berita Harian, 31 December 2010 - Habsah Dinin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Penyakit barah atau kenser adalahpenyebab utama kematian di seluruh dunia ketika ini sehinggakan kita boleh mendengar ada yang menghidapkanser si mana-mana.