Harian Metro, 31 December 2010 - Muhd Izawan Baharin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Dunia ketika ini dianggap kecil dengan perkembangan teknologi maklimat dan komunikasi (ICT) terutama Internet sehinggakan pelbagai bentuk maklumat boleh dicapai sesiapa saja tanpa sebarang sempadan.