Berita Harian , 31 December 2010 - Haryani Ngah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
"Berikan jala dan bukannya ikan", itu antara ungkapan sering didengari apabila ingn membantu seseorang yang berada dalam kesusahan keluar daripada kehidupan sekarang.