Kosmo, 09 Oktober 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Penglibatan warga Iran dalam kegiatan pengedaran dadah di Malaysia menunjukkan peningkatan ketara dalam masa dua tahun ini dengan 138 rakyat negara itu diberkas tahun ini berbanding 16 tangkapan pada tahun 2009.