Kosmo, 24 Oktober 2010 - Luqman Hakim Ab. Rahim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Pengguna Lebuh Raya Sungai besi (Besraya) di sini tidak menyangka sebuah kolong di bawah jambatan yang mereka lalui di situ rupa-rupanya menjadi rumah kepada satu keluarga tiga berana termasuk bayi mereka yan berusia setahun.