Berita Harian, 08 Oktober 2010 - Wan Jailani Razak (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Ketika menjamah tosai, sejenis makanan kegemaran bagi masyarakat India di sebuah kedai makan kecil di Jalan Tengku Kelana, Klang , suasana terasa begitu meriah dengan alunan lagu Tamil dan Hindi, seolah-olah berada di India.