Harian Metro , 24 Oktober 2010 - Mohd Razlan Salleh; Fardy Bunga; Junaidi Ladjana (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Selepas heboh dengan aksi video kelakuan tidak bermoral pelajar sekolah, kini masyarakat dihidangkan pula dengan aksi rakaman terbaru berjudul 'Video Seks Ustazah' yang semakin tersebar di kalangan remaja sekitar bandar raya ini.