Harian Metro, 24 Oktober 2010 - Norlaila Hamima Jamaluddin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
"Niat ingin berhenti memang ada, sudah cuba beberapa tapi masih belum berjaya. Paling lama saya mampu berenggang dengan rokok ialah tiga bulan . Keinginan merokok terasa sangat mendesak ketika berada di pejabat terutama apabila dikelilingi rakan perokok," kata seorang sambil menghisap 'rokok eletrik' yang hanya mengandungi nikotin.