Harian Metro , 09 Oktober 2010 - M Jasni Majed (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Isu Mat rempit tidak pernah selesai. Banyak pihak menganggapnya sudah selesai apabila berita mengenainya tidak terdapat dimana-mana media massa. Tetapi isu ini tetap hidup selagi ada motosikal, selagi ada jalan raya dan selagi ada anak-anak muda.