Berita Harian, 12 November 2010 - Azrina Ahzan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Keputusan Ujian Pencapaian sekolah rendah (UPSR) tahun ini adalah yang terbaik dalam sejarah peperiksaan itu, pertama kali melebihi 10 peratus apabila 48,327 calon memperoleh gred A dalam semua mata pelajaran.