Berita Harian, 12 November 2010 - Azrul Affandi Sobry (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Orang utan bukanlah spesies asing di negara ini, malah ia sudah menjadi antara haiwan unik yang menaikkan nama Malaysia di mata dunia.