Berita Harian, 09 Disember 2010 - Hashim Yaacob, Datuk Prof Dr (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Berapa ramai rakyat Malaysia terutama orang Melayu dan Bumiputera mengetahui mengenai hak mereka yang termaktub dalam Perlembagaan?