Harian Metro, 12 Oktober 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Bas ekspress Delima dipandu laju sebaik melepas Plaza Tol Ayer Keroh dan sentiasa berada sama ada di laluan tengah atau paling kanan lebuh raya sebaik keluar dari plaza tol itu.