Berita Harian 2 December 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Penumpang wanita beratur untuk menaiki Rapid Bas Wanita yang dipekenalkan Rangkaian Pengangkutan Intergrasi Deras Sdn Bhd (RapidKL) diPasar Seni, Kuala Lumpur, semalam.