Kosmo, 06 Disember 2010 - Faten Saphilla Mohamed Isa (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Remaja yang tinggal di kawasa flat kos rendah dikenal pasti antara mereka yang berisiko tinggi terdedah kepada perbuatan zina dan pembuangan bayi.