Berita Harian, 21 November 2010 - Nor Hatina Shuib (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Tiang dan pondok telifon awam di Jalan Peniaga U1/34Seksyen UI di sini , ada tetapi fungsinya tidak kesampaian kepada penduduk