Berita Harian 21 November 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Tanggungjawab utama agensi pelanconganialah mewujudkan pakej menarik yang menjanjikan keselesaan dan memenuhi kehendak pelanggan seperti penginapan, pengangkutan, makanan dan perkara berkaitan.