Berita Harian 7 December 2010 - Habsah Dinin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Menjaga dan memanjakan wajah memang rutin wanita. Setiap wanita inginkan kulit yang cantik dan memiliki kulit wajah yang segar serta kelihatan muda sepanjang masa.