Sinar Harian, 10 Oktober 2010 - Nordiana Johari; Siti Sharosamirah Shaharman (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2010)
Di saat negara digemparkan dengan puluhan laporan kes pembuangan bayi, hati Ketua menteri Melaka, Datuk Seri Mohd Ali rustam terdetik. Tidak sekadar hanya mahu mngutuk tindakan si pembuang dan pembunuh darah daging sendiri, naluri ayahnya bertindak lebih jauh dengan membayangkan menyediakan tempat perlindungan untuk remaja terlanjur ini.