Sinar Harian, 26 September 2010 - Hasniza Hussain (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2010)
Mengimbau kembali alam persekolahan yang sudah lama ditinggalkan, pernahkah anda berhadapan dengan masalah, poket anda 'dikosongkan' olehrakan sebaya? Mungkin juga anda pernah menangis kerana bekalan makanan yang dibawa dirampas rakan sekelas.