Berita Harian, 18 September 2010 - Haspaizi Mohd Zain (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Pada mulanya penulis dan rakan sukarelawan Kelab Putera 1Malaysia bagi Misi Kemanusiaan Pakistan merancang untuk berbuka puasa bersama di tempat penginapan. Bagaimanapun hujan yang lebat pada sebelah petang sehari sebelum sambutan Aidilfitri di Karachi,Pakistan dekat sini sehingga mengakibatkan air mula naik menyebabkan kami terpaksa berbuka di dalam kenderaan.